Vinner av fotokonkurransen – Vårens nyfødte skapninger

Fugleliv på holmene mellom Svines og Tømmervika_2_Torill Jørgensen

(Klikk på bildet for større versjon)

Juryen har kåret en ny vinner av fotokonkurransen arrangert av Syv Søstre natur- og kulturpark. I mai var temaet for konkurransen Vårens nyfødte skapninger.

Vinnerbildet er tatt av Torill Jørgensen. Hun har tatt et innholdsrikt bilde av fuglelivet på holmene mellom Svines og Tømmervika. Torill vinner et gavekort på kr 1000,- på Sykkelboden i Sandnessjøen. Gratulerer!

Landskapsområdet fra Tjøtta til Søvik, inkludert fjellrekken de Syv Søstre og tilliggende øyer sør i Alstahaug kommune, er rik på kulturhistorie og naturverdier. Et av hovedmålene for Syv Søstre natur- og kulturpark er å tilrettelegge området bedre for turister og lokalbefolkning, samt bidra til næringsutvikling, verdiskaping og bolyst. Fotokonkurransen er et ledd i synliggjøringen av kvalitetene og opplevelsestilbudet i området.

Legg igjen en kommentar